Home / Spørgsmål & Svar

Spørgsmål & Svar

Forsendelse

Der er forskel på hvor du bor, og derfor er der også forskel på hvem du skal vælge. Derfor har vi valgt de leverandører med et bredt udleveringssteder, så din pakke kommer så tæt på dig som overhovedet muligt.

Nej desværre ikke.
for at holde det bedste overblik både for dig, og for os, har vi valgt at alle pakker bliver fremsendt til en pakkeshop, som sikre det kun er dig der kan afhente pakken.

Med alle vores pakker, kommer der et track and trace nummer – så kan du altid se hvor langt din pakke er kommet på sin rejse.

Bare rolig – Vi har overblik over hvor alle pakke burde være, og skulle uheldet være ude at din pakke forsvinder, skal du blot kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Betaling

Vi har gjort det så let som overhovedet muligt at foretage en sikker betaling på vores hjemmeside. Derfor har vi også SSL kryptering på både vores hjemmeside, men selvfølgelig har vores leverandør som behandler dine data en endnu højere sikkerhed.

Du kan benytte næsten alle kendte betalingskort på vores hjemmeside.

Iht. dansk lovgivning, må vi først trække pengene, når din pakke er på vej, og derfor kan du også altid være sikker på at vi ikke kan trække pengene før vi har sendt din pakke.

Nej desværre ikke endnu – men vi arbejder på det.

Bestilling og returnering

Ingen panik, vi sidder klar til at hjælpe dig med hvilket som helst udfordring du har hos os.

Du har selfølgelig – i henhold til dansk lov – 14 dages fortrydelsesret på din varer. Vi skal dog gøre opmærksom på at produkter med plombering ikke må være brudt for att returnere varen – Det er også din sikkerhed for at du altid modtager en ny vare.

Så snart vi har modtaget din pakke, vil vi gøre indholdet og, og såfremt der ikke er nogle problemer, vil vi sørge for at udbetale dine penge. Såfremt der er udfordringer med indholdet, vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

X